Contact Us

Website
link
Email

info@sawiday.com

Location

Bredabaan, Schoten

De wereld van Data analytics

Sawiday is een belangrijke speler in de sanitair verkoop branche en dochteronderneming van de Van Marcke Groep. Ons team bestaat uit 250 gemotiveerde medewerkers die onze online webshops Sawiday.be, Sawiday.fr, Sanitairwinkel.nl, elf showrooms in Nederland en drie winkels in België draaiende houden.

Weet jij waardevolle inzichten te halen uit een bak data? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Data Scientist kom je bij ons te werken in het Data Analytics team. Dit team is verantwoordelijk voor Data Science, Visualisatie, Data analyse en Pricing. Met jou erbij bestaat het Data Science team uit drie collega’s.

In deze functie krijg je veel vrijheid om samen met het team de afdeling Data Analytics vorm te geven en succesvol te maken.

Jij zult als specialist aan de slag gaan met een grote hoeveelheid aan (on)gestructureerde data uit verschillende bronnen. Deze data weet je te verwerken en kun je omzetten naar bruikbare informatie. Om hier vervolgens waardevolle inzichten uit te genereren en deze te rapporteren aan het management en andere betrokkenen. Jij gaat hiermee veel aan de slag met recommended assists.

Door het toepassen van voorspellende data-mining technieken kan je voorspellingen en beslissingen maken ten behoeve van onze interne bedrijfsvoering.